Alle bungalows en vakantiehuizen bij BungalowsVinden

Er zijn 4758 bungalows en vakantiehuizen in Italië.
Bekijk het overzicht bungalows in Italië.

Foto van Borgo

Bungalow Borgo in CAICACCIA, Le Marche, Italië

***
  • Borgo in Italië
  • CAICACCIA, regio Le Marche
  • 6 personen
  • 3 sterren

vanaf:
€ 450,-

Reserveren

Over Borgo

Deze vakantiewoning maakt deel uit van een eeuwenoude borgo (middeleeuws gehucht) in de regio de Marken. Het ligt op 600m hoogte in een prachtige omgeving met glooiende velden. De vakantiewoning is in 2006 verbouwd. De stijl van de woning en borgo zijn perfect behouden gebleven. Dit ruime geschakelde vakantiehuis (150m2) heeft een kleine veranda en een gezamenlijke tuin. In de borgo zijn ca. 8 aan elkaar geschakelde huizen en is een gezamenlijke pizza oven beschikbaar. Vanuit de tuin (nog niet aangelegd maar gereed voor heerlijke avonden in de buitenlucht) heeft men een prachtig uitzicht op het omringende heuvellandschap. In de omgeving zijn nog vele andere karakteristieke borgos te vinden met tal van bezienswaardigheden. Culturele steden zoals Urbino, Pesaro kunnen bezocht worden en in een half uur rijden kunt u ook Gubbio (Umbrië) bezoeken. Verder kan men wandelen en fietsen op de Monte Catria, het vakantiehuis ligt tegen de heuvels van dit natuurpark aan. De kust ligt op ca. 50km afstand; zandstranden bij Fano en mooie baaien in Monte Conero. Ter info; beneden in de hal is een extra slaapbank, voor het geval men hiervan gebruik wil maken in plaats van het stapelbed.

De bungalow Borgo is gelegen in Caicaccia, in de regio Le Marche. Er is in dit vakantiehuis ruimte voor 6 personen. De bungalow heeft een waardering gekregen van 3 sterren.

- Men kan hier in de omgeving ook raften, paardrijden, golfen, quads, bergbeklimmen, mountainbike, zwemmen etc. - In de riviertjes "Bosso" en "Burano", kan men zwemmen en sportvissen. - Grotte di Frassasi de grootste druipsteengrot in Europa. In de grot is een grote ruimte waar ’s zomers concerten en opera-uitvoeringen worden gegeven. - Truffelvelden, truffelmarkten en alles wat u maar weten wilt over de truffel vindt u in deze omgeving. U komt van deze delicatesse overal locale verkooppunten tegen, zeker aan te raden om hier eens binnen te stappen of een restaurantje op te zoeken waar u een gerecht met truffel besteld.

Foto's Borgo

  • Foto van Borgo

Aanbieder van uw bungalow

Deze bungalow wordt u aangeboden door:


Foto's van Borgo te CAICACCIA

Foto van Borgo