Gegevens

Externe ID HFR120
Type Appartement
Bedden 2
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

HappyHome

Beschrijving

Op een toplocatie, bijna aan het IJsselmeer water gelegen, vier persoons appartement in Hindeloopen. Via een trap bereikt u het doorlopende balkon en ingang van het appartement op de eerste etage. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken (geen vaatwasser aanwezig). Aan de achterzijde van het appartement is een slaapkamer met twee één persoons bedden. Nog twee slaapplaatsen heeft u in de woonkamer waar een slaapbank voor twee personen staat. De locatie met zijn uitzicht over de dijk en het IJsselmeer is, boven de basic inrichten, hét argument om dit appartement te boeken. Naast de Eekhof kunt u parkeren.

Het dorpscentrum van Hindeloopen loopt u vanaf het appartement zo in. Deze kleine havenplaats is enorm bekend om zijn kledendracht, schilderkunst en zijn deelname in de Elfstedentocht. De haven bied lekkere restaurants en gezellige cafés. Voor de kust start ieder jaar het kampioenschap Skutsjesilen.
Watersporters kunnen er heerlijk windsurfen en kitesurfen. Er zijn zelfs mogelijkheden om langs de dijk en stranden te varen met een kajak of wandelen over de dijk en heerlijk genieten van de weidsheid. Omliggende dorpjes en de stad Sneek zijn echt de moeite waard om te bezoeken.

Locatie