Gegevens

Externe ID HFR089
Type 1
Bedden 6
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

HappyHome

Beschrijving

Heerlijk ruim en vrijstaand vakantiehuis in Tzummarum. Zo gelegen op het vakantiepark dat u vanuit de tuin, die goed verzorgd is, een weids uitzicht heeft over de omringende weilanden. In deze vakantiewoning is het volop genieten met familie en vrienden. Ruime woonkamer met sfeerhaard en (digitale) TV. De open keuken met eetbuffet is prima ingericht.
Op het park zijn veel faciliteiten zoals speeltuin, cafetaria, buitenbad met extra kinderbad, volleybalveld en tennisbaan. Wilt u even toeren op de fiets, deze zijn eventueel bij de receptie te huur.

Aan activiteiten bied de omgeving veel mogelijkheden. Genieten van de natuur, zonnebaden of wadlopen. Of fietst u lekker over de dijk naar Harlingen. Hier kunt u eventueel ook de veerboot nemen voor een dagtrip naar de eilanden Terschelling en Vlieland. Harlingen is een gezellige havenstad (14 km) waar het leuk shoppen is of waar u de Zuiderhaven en de vuurtoren kunt bezichtigen. In de Elfstedenplaats Franeker (5 km) is een bezoek aan het planetarium zeker de moeite waard. Leeuwarden ligt op 22 km.
Op 5 km afstand van de woning ligt de overdekte speeltuin Aeolos met vele activiteiten en ontdekmogelijkheden voor de kinderen. Het dichtstbijzijnde (7 km) overdekte zwembad (Bloemketerp) is in Franeker.
Friesland, met zijn terpenlandschap en ruimte, heeft de rust en mogelijkheden voor een schitterende vakantie.

Locatie