Gegevens

Externe ID ATI214
Type Appartement
Bedden 4
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

HappyHome

Beschrijving

In dit lichte, mooie ingerichte terrasappartement heeft u een schitterend zicht op het dorp Umhausen. Geniet van uw vakantie in de natuur: maak een wandeling door de Ötztaler alpen of geniet van een ontspannen namiddag in de zon op het terras.
Op aanvraag is het mogelijk om nog 2 tweepersoonskamers, beide met douche/ toilet, bij de eigenaresse tegen een meerprijs te boeken (4 extra personen). Ontbijtservice is mogelijk!
Maak gebruik van de gunstige ligging van het huis en maak een wandeling naar het Ötzi- dorp. Hier kunt u een rondleiding volgen (hier is het leven van de, in de nabijgelegen Ötztaler gletscher, gevonden "man in ijs", de Ötzi, uitgebeeld). Meteen daarnaast is een zwemmeer met een mooie ligweide en leuke speelvoorzieningen voor kinderen (schommel, wip). Het is ook een aanrader om een wandeling te maken van de grootste waterval van Tirol, de Stuibenfall, welke vanaf 150 m hoogte naar beneden stort. In het Ötzdal worden ook wandelingen met begeleiding en klimtochten aangeboden. Voor de kinderen is het leuk om naar het Ötztaler Funpark te gaan of naar het nabijgelegen Längenfeld en daar een wandeling door het sprookjesbos bij het Winkelbergmeer te maken. Hier is een klein waterpark welke voor een leuke afwisseling zorgt. Op aanvraag kunt u 2 kleine honden meenemen.

Locatie