Gegevens

Externe ID HFL111
Type 1
Bedden 8
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

HappyHome

Beschrijving

Deze zeer luxe en moderne ingerichte vrijstaande villa ligt op een kleinschalig vakantiepark in Zeewolde. De villa beschikt over 4 aparte slaapkamers en 2 badkamers die alle gelegen zijn op de begane grond, de accommodatie is geheel gelijkvloers.

De vakantiewoning heeft een eigen aanlegsteiger. Het is mogelijk om uw eigen boot mee te nemen, maar er zijn ook mogelijkheden om via het park een boot te huren. Tevens beschikt de woning over alle gemakken zoals Wi-Fi, combimagnetron, vaatwasser, wasmachine en wasdroger en een koffiezetapparaat.

In de omgeving is er genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld heerlijk een dagje genieten en ontspannen bij het Veluwemeer. Er zijn ook genoeg actieve mogelijkheden in de omgeving. De woning is gelegen in een bosrijke omgeving, er zijn hier dan ook goede fiets- en wandelmogelijkheden. Bijvoorbeeld de 8 kilometer lange Beverroute. Deze wandelroute kunt u direct vanuit uw vakantievilla volgen. Een dagje naar de hanzestad Harderwijk en het Dolfinarium is ook een aanrader.

Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 25 jaar.

Locatie