Gegevens

Externe ID BLX014
Type 1
Bedden 10
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

HappyHome

Beschrijving

Dit vakantiehuis is een riante, authentieke boerderij. Het ligt in het dorpje Commanster op 10 minuten afstand van Vielsalm. U heeft de beschikking over een eetzaal met kachel, DVD en TV, zes slaapkamers en zes badkamers, professionele keuken en een inloopkoelkast. De eetzaal en keuken bevinden zich op de eerste etage met toegang tot een ruim omheind balkon en de tuin aan de achterzijde.

Aan de voorzijde is nog een gebouw op een perceel van 100 vierkante meter, helemaal omheind. Hier vindt u een barbecue, picknicktafels en een speelhuisje. De woonkamer ligt op de begane grond, hier staat een tv en een extra koelkast.

De kinderen kunnen optreden in de theaterzaal en zich verkleden, verkleedkleren zijn aanwezig. Enkele slaapkamers zijn alleen via het grote balkon te bereiken. In de woon en eetkamer is internet aanwezig, niet in de andere ruimtes of kamers. Op aanvraag is er catering mogelijk. De eigenaar woont op het terrein en heeft een manege waar u tegen vergoeding kunt paardrijden.

De woning ligt in een bosrijke omgeving en dus ideaal geschikt voor wandelaars en fietsers. Bij voldoende sneeuw kunt u bij Baraque de Fraiture skiën. 's Zomers is dit een leuke, toeristische plaats. Zo worden er in de zomer bosbessenfeesten gehouden.In de regio kunt u verder een bezoek brengen aan Vielsalm, Malmedy, St Vith of het iets verder gelegen Spa.
[addtoany]

Locatie