Gegevens

Externe ID Dbd3c78ed52a7524486f6905574440d17
Bedden 6
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Deze grote, modern ingerichte vakantiewoning is prachtig gelegen aan de rand van het dorpje Habscheid. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht over het dal, hier kun je heerlijk rustig zitten en genieten. Habscheid ligt tegen de grens met België, en Luxemburg is ook vlakbij. Er zijn diverse leuke uitstapjes in de buurt te maken. In Prüm (16 km) vind je bijvoorbeeld de oude Basilika St. Salvator met zijn interessante orgel en graf van Keizer Lothar-Grab, het museum met onder andere oud speelgoed en twee keer in de maand de paardenmarkt. Vlakbij, in Niederprüm, is een mooi beeldenpark en een oude kloosterkerk. Of maak eens een tochtje naar Bleialf en bezoek de katholieke kerk met zijn fraaie wandschilderingen, en geniet van prachtige orgelconcerten. Ook de Eifelzoo is zeker de moeite waard, hier fiets je in een half uurtje naar toe. Ook een mooie fietstocht is die naar St. Vith, 20 km. 


Winter:  Volop winterse wandelingen. Langlaufloipe en skigebied Schwarzer Mann, 16 km.
Afstanden:  Restaurant 200 m; de bossen met wandel- en fietspaden, 500 m; openluchtbad, overdekt zwembad, fietsverhuur en tennis in Prüm, 16 km; kegelen, 500 m; minigolf in Bleialf, 6 km; paardrijden, 2 km; golf in Burbach, 30 km. Vissen in Pronsfeld, 6 km.
Boodschappen:  Bakker in Winterspelt, 4 km. Levensmiddelenwinkel en supermarkt in Bleialf, 6 km. Elke dinsdagochtend markt van 8 uur tot 13 uur in St. Vith, 20 km.
[addtoany]

Locatie