Gegevens

Externe ID Dd4cac5c7ba079edbd3a373588b3f7749
Bedden 3
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Het dorpje Ellrich ligt midden in de bosrijke natuur van de Zuid-Harz, met vele beekjes en meertjes. Dit graag bezochte vakantiegbied is uitermate geschikt voor het maken van wandel- en fietstochtjes. Ellrich ligt vlakbij het bekende vakantieplaatsje Bad Sacha. Er zijn veel leuke uitstapjes in de buurt, zoals het Cisterciënzer Kloostermuseum, het Glasmuseum, het DDRmuseum en de Heksenplaats in Thale, een bezoek aan een Schnappsbrouwerij en de Rabensteiner Stollen (mijnavontuur). Het Haus ligt zeer rustig in het dorp, 100 m van het centrum in een bosrijke natuur. U alleen beschikt over dit eigen vakantiehuis op de begane grond, 1e en 2e etage met gemeenschappelijke tuin.
Winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufloipe, skiverhuur en skischool  in Bad Sachsa. Het grote skigebied Braunlage, 23 km.
Afstanden  Restaurant 3 km; de bossen met wandel- en fietspaden, 100 m; openluchtbad, 500 m; fietsverhuur, overdekt zwembad, tennis, minigolf, kegelen en paardrijden in Bad Sachsa, 7 km; golf in Neustadt, 12 km.
Boodschappen   Bakker, levensmiddelenwinkeltje en supermarkt, 100 m. Elke donderdagochtend van 8-13 uur is er markt in Bad Sachsa.

[addtoany]

Locatie