Gegevens

Externe ID Da8927f5bba15facc273872122a017770
Bedden 4
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Het bekende vakantieplaatsje Traben-Trarbach ligt halverwege de Moezel, omgeven door de wijnbergen. U kunt hier genieten van de prachtige natuur en van de geneugten van de stad. Er zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden. Het landhaus ligt 3,5 km van het centrum van de stad, heerlijk rustig tussen de bossen. U beschikt over een zeer ruime vakantiewoning op de begane grond, met dakterras. Langs de woning stroomt een lieflijk beekje, de Kautenbach.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Het familieskigebied Erbeskopf met langlaufmogelijkheden en skiverhuur, 31 km.


Afstanden  Restaurant 250 m; de bossen met fiets- en wandelpaden direct vanaf huis; drie fietsen te huur bij de woning; openluchtbad en overdekt zwembad, 800 m; fietsverhuur, tennis, minigolf en kegelen in Traben-Trarbach, 3 km; paardrijden in Bernkastel-Kues, 20 km; golf in Hahn, 20 km; zomerrodelen in Erbeskopf, 31 km. In Traben-Trarbach vindt u vele restaurants, terrasjes en winkels.


Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkel en supermarkt in Traben-Trarbach, 3 km. Elke donderdagochtend boerenmarkt van 9 uur tot 13 uur.


[addtoany]

Locatie