Gegevens

Externe ID Debae00eb2ff61643f858550c58006d13
Bedden 2
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Het bekende vakantieplaatsje Traben-Trarbach ligt halverwege de Moezel, omgeven door de wijnbergen. U kunt hier genieten van de vele wandel- en fietsmogelijkheden. Een leuke wandeling is naar de burchtruïne Grevenburg uit 1350, waar nu een café-restaurant in is gevestigd. In Traben-Trarbach zijn enkele kerken en mooie vakwerk- en patriciërshuizen, waaronder Haus Böcking uit 1750 met het Mittelmosel Museum. Liefhebbers van Jugendstill moeten eens naar Hotel Bellevue en naar Weinstube Brückenschänke. In uw vakantieplaats kunt u natuurlijk ook lekker uit eten, gezellig een terrasje pikken en een boottochtje maken. Haus zum Hafen bevindt zich aan de rand van het plaatsje, 1500 m van het centrum en direct bij de Moezel. U beschikt hierin op de begane grond over een ruim, modern luxe appartement, van alle gemakken voorzien. Via de glazen schuifpui loopt u zo uw heerlijk grote tuin in; deze is maar liefst 16 m. breed (ca. 2000 m² groot) met eigen groot terras en zicht op de Moezel; vanuit de tuin loopt u er zo naar toe.
In de winter volop winterse wandelingen. TIP: Vanaf ca. half november tot Kerst de internationaal zeer bekende kerstmarkt.


Afstanden  Restaurant 1300 m; de bossen met fiets- en wandelpaden, openluchtbad, overdekt zwembad,  fietsverhuur, tennis, minigolf en kegelen in Traben-Trarbach, 1,5 - 3 km; paardrijden in Bernkastel-Kues, 7 km; golf in Hahn, 12 km. Vissen in de Moezel, 100 m. In Traben-Trarbach vindt u vele restaurants, terrasjes en winkels.


Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkeltje en supermarkt, 1 km.


[addtoany]

Locatie