Gegevens

Externe ID D99b5134e7868e022b48a5f62437b8c54
Bedden 5
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Het wijndorpje Wiltingen ligt in het vakantiegebied Moezel-Saar 15 km ten zuiden van Trier, tussen Konz en het bezienswaardige, historische Saarburg (7 km). Uit dit gebied komen de bekende Rieslingwijnen. Omgeven door de wijnbergen staat temidden van rust en natuur dit fraaie Weingut met eigen Probierstube. In het seizoen mag u volop druiven plukken, maar ook appels, kersen, mirabellen, hazel- en walnoten! U woont aan de rand van het plaatsje en beschikt over een prima vakantie- woning op de 1e etage, waar u geniet van een wijds uitzicht.
Winter  Volop winterse wandelingen.
Afstanden  Restaurant, tennis en paardrijden in het dorp, talrijke wandel- en fietspaden in de gehele omgeving, fietsverhuur bij de verhuurster, openluchtbad en het overdekte in zowel Konz als Saarburg. Voorts natuurlijk een bezoek aan de steden Trier en Saarburg met waterval en oude burchtruïne. Daar zijn ook vele winkels, goede restaurants en gezellige terrasjes.
Boodschappen  Elke dag gratis twee verse broodjes per persoon! De dagelijkse boodschappen doet u in het dorp; supermarkt 2 km.

[addtoany]

Locatie