Gegevens

Externe ID Dad7320caf7aff5c471890917d2332e23
Bedden 6
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Landhaus Gudrun ligt zo'n 8 km vanaf centrum Brilon te midden van de bossen tussen Gudenhagen en Hoppecke (2 km). Met de wandelpaden direct vanaf huis, want Landhaus Gudrun staat op een prachtig groot grondstuk. Je beschikt op de 1e etage over een ruime, goed ingerichte vakantiewoning met eigen, groot terrasbalkon. Je geniet van de omringende natuur en hoort het beekje de Bremecke ruisen, want dat loopt zo ongeveer langs huis. Je viert vakantie midden in het Hoch-sauerland vlakbij het vakantieplaatsje Brilon. Brilon heeft een leuke winkelstand, verschillende goede restaurants, pizzeria en gezellige terrasjes. Hier is alles voor een perfecte vakantie, zomer én winter. Je kunt vlakbij naar het midden in de bossen gelegen openluchtbad in Gudenhagen, maar ook naar het grote stuwmeer de Diemelsee met strandbad, wandel- en fietspaden. Waterpretpark Aqua Olsberg is ook niet ver en het Avonturenpark Fort Fun is een prima dagtrip. Bij de Bruchhauser Steine kan je genieten van mooie panorama's en bij goed vliegweer talrijke paragliders toeschouwen.
Winter  Volop winterse wandelingen. Het familieskigebied met alle faciliteiten in Willingen en Winterberg, 15 km.
Afstanden  Restaurant in Hoppecke, 1,5 km; de bossen met wandel- en fietspaden direct vanaf huis; overdekt zwembad in Hoppecke en Brilon; openluchtbad in het bos, 2,5 km; fietsverhuur, tennis, golf, minigolf, kegelen en paardrijden in Brilon, 6 km. Vissen in de Diemelsee, 12 km. Pretpark Fort Fun in Bestwig, 28 km.
Boodschappen Bakker in Hoppecke, 1,5 km. Levensmiddelenwinkeltje en supermarkt in Brilon, 8 km. Daar is elke dinsdagochtend markt van 7 uur tot 12.30 uur

[addtoany]

Locatie