Gegevens

Externe ID D7feee541ca1c55728d3be04446c8917c
Bedden 5
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Deze pas gerenoveerde en nieuw ingerichte vakantiewoning biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. De Hennesee is vlakbij, fietsen zijn te huur bij de woning en er is genoeg te doen in de directe omgeving. Fiets bijvoorbeeld naar Eversberg, met zijn oude ruïne  en ambachtsmuseum. Of combineer een dagje winkelen en terrasjes pikken in Meschede met een bezoek aan de Hünenburg, de Pulverturm, de Abdij of het Kreishaus. Laer heeft een waterburcht in barokstijl en er zijn diverse mooie kerken om te bekijken. Kinderen kunnen zich uitleven in Aqua Olsberg of Fort Fun. Bij de Hennesee is het heerlijk toeven, maak bijvoorbeeld eens een boottochtje of huur een kano. 's Avonds kom je dan heerlijk tot rust in de fraaie tuin met prachtig uitzicht.
Winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufloipe en skiverhuur in Hunau, 7 km. Het grote skigebid met alle faciliteiten in Winterberg, 24 km.
Afstanden  Restaurant 500 m; de bossen met wandel- en fietspaden 100 m; fietsverhuur aan huis; overdekt zwembad en openluchtbad, 200 m; tennis, 5 km; minigolf in Eversberg, 12 km; kegelen in Meschede, 8 km; paardrijden, 3 km; golf in Schmallenberg, 12 km. Boottochtjes en vissen op de Hennesee, 500 m.
Boodschappen  Bakker en levensmiddelenwinkeltje, 500 m. Supermarkt in Meschede, 7 km. Hier is elke dinsdag- en vrijdagochtend markt.

[addtoany]

Locatie