Gegevens

Externe ID D97b7bd7efaee3bcfe3b7088d68f0fb98
Bedden 6
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Ideaal, een eigen vrijstaand vakantiebungalowtje aan de rand van het groene park Mielinghausen direct bij het meer de Hennesee! Vriendelijke eiken inrichting, doelmatig waar alles aanwezig is. Vanuit de woonkamer kom je zo op je terras; je kan ook naast de bungalow buiten zitten. Kinderen hebben er lekker de ruimte. Zo'n 300 m vanaf huis ben je bij het meer met strandbad en ligweide. Er naast is een klein haventje, het zwembad en caravanpark met kleine supermarkt en restaurant. Een heerlijke wandeling rondom het meer begint al bij huis. Uiteraard biedt de gehele omgeving uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Je zal zeker de stuwdam gaan bekijken en je kan je hengelt uitgooien op 500 m in het riviertje de Henne; wel vergunning nodig. In Meschede kan je prima winkelen en lekker uit eten gaan.
Winter
  Volop winterse wandelingen; langalufen en skiën in het kleine familieskigebied Hunau, 7 km. Het echte skiën vindt natuurlijk plaats in de ski-arena Winterberg, 24 km.
Afstanden
  restaurant, 500 m; de bossen, fietspad, zwembad, strandbad ca. 300 m; tennis aan de Hennesee, 5 km; fietsverhuur en kegelen in Meschede, 8 km; minigolf in Eversberg, 12 km; paardrijden bij Xavers' Ranch, 3 km.
Boodschappen
  levensmiddelenwinkel op de camping, 500 m; supermarkten in Meschede, waar het elke dinsdag en donderdag 's morgens markt is.


[addtoany]

Locatie