Gegevens

Externe ID D47442ee849fc490ea1668023387696d0
Bedden 4
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Midden in het Sauerland ontdekt u de bekende vakantieplaats Schmallenberg. Ca. 6 km daar buiten vindt u het landelijk gelegen plaatsje Lenne; het ligt aan de gelijknamige rivier, waar ook gevist kan worden (vergunning). U kunt hier natuurlijk heerlijk wandelen maar ook echte wandeltochten ondernemen van licht tot gevorderd. Door het dorp loopt de bekende fietsroute de Sauerland Radring! Lenne staat ook bekend om haar fraaie vakwerkhuizen en de middeleeuwse St. Vinzenzkerk uit 1221. De centrale ligging garandeert u volop recreatie zoals Bad Fredeburg met zwembad en reuze glijbaan, de Henne-, Möhne - en de Sorpesee en natuurlijk Winterberg waar u volop kunt shoppen, lekker eten, een terrasje pakken of een bezoek aan het dierenparkje en de daarnaast gelegen zomerrodelbaan. Haus Gottschlich ligt aan de rand van het dorp op 200 m van het centrum in een bosrijke omgeving. U beschikt over een vakantiewoning, verdeeld over de 1e en 2e etage met balkon.
Winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufen, skiverhuur en skischool in Schmallenberg, 7 km. Het uitgebreide skigebied met skischool en skiverhuur in Winterberg, 30 km.
Afstanden  Restaurant 600 m; de bossen met fiets- en wandelpaden direct vanaf huis; fietsverhuur, openluchtbad, tennis, paardrijden, indoor- en outdoor kinderrecreatiepark in Schmallenberg, 7 km; overdekt zwembad in Fredeburg, 12 km; minigolf in Grafschaft, 4 km; kegelen in Fleckenberg, 4 km; golf in Winkhausen, 8 km; indoor kartbaan in Neu Astenberg, 17 km; rondvluchten vanuit Schmallenberg, 11 km.
Boodschappen  Bakker, 600 m. Supermarkt en alle overige winkels in Schmallenberg, 6 km; hier is ook elke donderdagochtend markt.

[addtoany]

Locatie