Gegevens

Externe ID D5ddad6a23d34804e08596bc19e0f836a
Bedden 2
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Het dorpje Siedlinghausen ligt in de bosrijke omgeving van het Sauerland. Het Landhaus is zeer rustig gelegen aan de rand van het dorp, 500 m van het centrum in een bosrijke omgeving. Je beschikt over een ruime vakantiewoning op de benedenverdieping met eigen terras. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of uitstapjes maken. Je zult genieten van de gezonde lucht, het sterk wisselende klimaat en de baden van Siedlinghausen. Het dorp zich beroepen op een uitstekend wandelwegennetwerk, mountainbiketrajecten, en in de winter is er de Hunau-loipe. Siedlinghausen is een kunstenaarsdorp met schilders, beeldhouwers en beeldende kunstenaars, die vaak in de streekmusea hun internationaal geapprecieerde werken tentoonstellen. Spoorwegfanaten staan verwonderd over de liefdevol aangelegde modelspoorweg die het traject Siedlinghausen-Winterberg in het jaar 1960 toont. In Winterberg vind je verder alles wat je nodig hebt als je de grote stad wilt bezoeken, zoals winkels, terrasjes en de fraaie St. Jakobuskerk.
Winter  Volop winterse wandelingen. Skiverhuur, 3 km. Het grote familieskigebied met alle faciliteiten, skiverhuur, skischool en langlaufloipe in Winterberg, 8 km.
Afstanden  Restaurant 500 m; de bossen met wandel- en fietspaden vanaf huis; openluchtbad, overdekt zwembad,tennis en kegelen, 500 m; fietsverhuur, minigolf, paardrijden, golf, zomerlift en zomerrodelen in Winterberg, 8 km. Vissen 800 m. Attractiepark Fort Fun, 13 km; attractiepark Panoramapark bij Altenhundem, 45 km; grote treinmodelbaan in Siedlinghausen, 3 km; de grootste mountainbiketrail in Duitsland, 9 km lang met alle denkbare uitdagingen in Winterberg, 8 km. Aqua Olsberg, 15 km. Bruchhausen, 15 km.
Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkeltje en supermarkt, 500 m. Elke zaterdagochtend markt in Winterberg, 8 km en 's zomers in Siedlinghausen.

[addtoany]

Locatie