Gegevens

Externe ID D14d962f6fa1f18ed531985d7960755f7
Bedden 3
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

U viert vakantie in het dorpje Sellercih. Het is fraai gelegen te midden van de schitterende natuur van het Mönbachtal in de Nord-Eifel. In dit gebied zijn talrijke wandel- en fietspaden; deze beginnen al zo'n 100 m van uw woning. Sellerich ligt 6 km van het bekende vakantieplaatsje Prüm. In Prüm zijn alle winkels en diverse goede restaurantjes en terrasjes; interessant zijn de verschillende bezienswaardigheden w.o. de basiliek Sankt Salvator, de Calvarieberg, het museum en de abdij. Het dierenpark Eifel-Zoo bij Lünebach ligt op slechts een half uurtje met de auto, 18 km. Zwemmen in het grote, overdekte Freizeitbad Prüm of in het in de bossen gelegen Waldfreibad, ook bij Prüm. Een leuke dagtocht maakt u naar de bekende stad Trier, 70 km. Landhaus Herbert staat bij de bossen, zo'n 100 m van de Möhnbach. U beschikt hier over een prettig appartement op de begane grond met eigen terras in de gemeenschappelijke tuin.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufloipe, skiverhuur en skiën in Skigebied Schwarzer Mann, 7 km of Wolfsschlucht bij Prüm, ook 7 km.


Afstand  Diverse restaurants en terrasjes in Prüm, 6 km; de bossen met fiets- en wandelpaden 100 m. Fietsverhuur, openlucht zwembad en overdekt zwembad, tennis, minigolf, kegelen en vissen in Prüm, 6 km.


Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkel en supermarkt in Prüm, 6 km.


[addtoany]

Locatie