Gegevens

Externe ID Db1a07c81a99e7e7d4b0d3ef692c36a45
Bedden 7
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Eigelscheid is een klein dorpje vlakbij de Belgische grens tussen St. Vith (B) en het historische Prüm, 20 km. De woning ligt verscholen in de bossen en heeft een schitterend uitzicht op de onderliggende vallei van het riviertje Ihren. Het Haus ligt rustig aan de rand van het dorpje, 1,5 km van het centrum. U beschikt over een eigen, volledig gerenoveerd vrijstaand vakantiehuis met eigen terras en zeer ruime tuin.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufen en het familieskigebiedje Schwarzer Mann 13 km;  het familieskigebied Hohes Vehh (België), 30 km.


Afstand  Restaurant in Winterspelt, 1,5 km; de bossen met fiets- en wandelpaden direct vanaf huis; overdekt zwembad, openluchtbad, fietsverhuur en tennis in Prüm, 20 km; minigolf en vissen in Bleialf, 6 km; paardrijden, 1 km; kegelen, 1,5 km; golf in Baustert, 30 km.


Boodschappen  Bakker in Winterspelt, 1,5 km. Levensmiddelenwinkel en supermarkt in Bleialf, 6 km. Elke 1e en 3e woensdagochtend van de maand groente- en fruitmarkt in Prüm, bovendien op de 1e woe. ook de grote warenmarkt.


[addtoany]

Locatie