Gegevens

Externe ID D6cfa4f66155214ea0f3cfbec6772ab66
Bedden 4
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Oberhof ligt in het Thüringer Woud. Lange tochten door de prachtige landschappen van zijn omgeving en de Rennsteig beloven niet alleen frisse lucht, maar ook grote mogelijkheden. Vogels fluiten, een uitzicht over de vallei, en er is tientallen kilometers eindeloze natuur. In de winter is het gebied een prachtig landschap in het wit en trekt massaal wintersporters. Oberhof ligt 8 km verwijderd van Zelle-Mehlis en 2 km van de Lütsche Talsperre. Het vrijstaande prachtige landhaus staat aan de rand van het dorp, 800 m van het centrum, in een bosrijke en rustige omgeving. U beschikt over een gezellig ingerichte vakantiewoning op de begane grond.
Winter  Volop winterse wandelingen. Het grote skigebied "Rennsteig" vindt u op 100 m afstand met langlaufmogelijkheden, skischool en verhuur.
Afstanden  Restaurant 300 m; de bossen met wandel- en fietspaden direct vanaf huis; fietsverhuur, overdekt zwembad, openluchtbad en zomerlift, 800 m; tennis, kegelen en paardrijden, 500 m; minigolf, 1 km; golf in Mühlberg, 10 km; bergwandelingen direct vanaf huis en zomerrodelen in Brotterode, 35 km.
Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkeltje en supermarkt 800 m.

[addtoany]

Locatie