Gegevens

Externe ID D3e82edeccc307caacbbcfa9211a04951
Bedden 5
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Weidenbach is een klein dorpje en ligt in de prachtige natuur van de Vulkaaneifel, op 16 km van het bezienswaardige Daun en op 13 km van het meertje Meerfelder Maar. Dit vrijstaand landhuis is heerlijk rustig gelegen, net buiten het dorpje en vlakbij de bossen. U beschikt over een prima vakantiewoning op de begane grond.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufen in Ernstberg, 20 km. Het kleine familieskigebied Mäuseberg met skischool en skihuur in Daun-Pützborn, 18 km.


Afstand  Restaurant 1 km; de bossen met wandelpaden 100 m; het Kosmos fietspad in Schutz, 6 km; fietsverhuur 1 km; openluchtbad in Manderscheid, 15 km; overdekt zwembad in Daun, 18 km; tennis in Deudesfeld, 7 km; minigolf 1 km; kegelen in Salm, 3 km; paardrijden in Deudesfeld-Binsenmühle, 3 km; zomerrodelen in Daun-Pützborn, 15 km; golf in Hillesheim, 28 km; vissen in Salm, 2 km.


Boodschappen  Twee maal per week komt de rijdende levensmiddelenwinkel langs; supermarkt in Daun-Pützborn, 14 km. Elke woensdagmorgen is er boerenmarkt in Daun, 16 km.


[addtoany]

Locatie