Gegevens

Externe ID D5a8025de2cafb3f4d84a382f4806c27a
Bedden 10
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Het dorpje Feuerscheid met het gehuchtje Denterhof ligt midden in de natuur op de Lascheider Hoogvlakte van de Eifel, 15 km ten zuiden van het graag bezochte vakantieplaatsje Prüm. De schitterende omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Het grote Landhaus is gelegen aan de rand van het dorpje, in een bosrijke omgeving. U beschikt over een eigen en nieuw gemeubileerd vakantiehuis op de begane grond en 1e etage met balkon en grote gemeenschappelijke tuin met een visvijver.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufen, skiverhuur en het kleine skigebiedje Wolfschlucht, 18 km . Het familieskigebied "Schwarzer Mann" ligt op 25 km van Feurscheid.


Afstand  Restaurant in Schönecken 8 km; de bossen met wandel- en fietspaden 200 m; openluchtbad, overdekt zwembad, fietsverhuur, paardrijden en tennis in Prüm, 15 km; daar zijn ook vele winkeltjes, verschillende restaurants en terrasjes; kegelen 800 m; minigolf in Bleialf, 32 km; golf in Bitburg, 20 km. Vissen in de Biersdorfer See, 15 km.


Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkel en supermarkt in Schönecken en Waxweiler, 8 km. Elke woensdag van 8 uur tot 14 uur markt in Prüm, 15 km.


[addtoany]

Locatie