Gegevens

Externe ID D5f9e7d627d449dc398565e82a84a0572
Bedden 4
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Bad Rippoldsau ligt in een van de mooiste valleien van het Zwarte Woud, 5 km van Kniebis en 14 km van Freudenstadt. Het omliggende landschap is ideaal voor eindeloze wandelingen en fietstochten. Vlakbij de Wolfsvallei vindt u een unicum in Europa; een beren- en wolvenpark: een opvangcentrum voor mishandelde dieren. Op 30 min. wandelen vindt u de Burchbachwasserfall.Het landhaus ligt op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht op de vallei. Het is landelijk gelegen op 2,5 km van de dorpskern. U beschikt over een vriendelijke vakantiewoning op de 2e etage met balkon.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufen (verlicht tot 22.00 uur) in Kniebis, 5 km. Skiverhuur in Freudenstadt, 14 km.


Afstand  Restaurant 2,5 km; de bossen met wandel- en fietspaden direct vanaf huis; openluchtbad,  tennis, paardrijden in Schapbach, 14 km; overdekt zwembad en golf in Freudenstadt, 14 km; minigolf en kegelen op 4 km; vissen (met vergunning) aan de Wolf, zomerrodelen in Gutach, 25 km.


Boodschappen  Broodjesservice. Bakker, levensmiddelenwinkel 1 km. Supermarkt in Freudenstadt, 14 km. In het dorp Bad Rippoldsau is er vrijdagochtend een markt.


[addtoany]

Locatie