Gegevens

Externe ID D5572d10f4882bda624594cc0a9ca5c3a
Bedden 3
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Bad Rippoldsau ligt in een van de mooiste valleien van het Zwarte Woud, 5 km van Schapbach en 11 km van Freudenstadt. Het omliggende landschap is ideaal voor eindeloze wandelingen en fietstochten. Vlakbij de Wolfsvallei vindt u een unicum in Europa: een beren- en wolvenpark met een opvangcentrum voor mishandelde dieren. Op 30 min. wandelen vindt u de Burchbachwasserfall. Het landhaus is een omgebouwde boerderij uit 1640 en staat in een bosrijke, zeer rustige omgeving, midden in de natuur. U beschikt over een prima appartement op de eerste etage met balkon.


In de winter  Volop winterse wandelingen. Langlaufen in Zwieselberg,4 km. Skiën en skiverhuur op de Kniebis, 8 km en de Schwarzwald Hochstraße, 15 km.


Afstand  Restaurant 2 km; de bossen met wandel- en fietspaden 10 m (Wolftalpromenade); overdekt zwembad en golf in Freudenstadt, 16 km; openluchtbad, tennis en minigolf in Schapbach, 5 km; kegelen 2 km; paardrijden in Oberwolfach, 10 km; vissen ( met vergunning) in de Wolf en zomerrodelen in Gutach, 30 km.


Boodschappen  Broodjesservice. Bakker en levensmiddelenwinkeltje in Schapbach, 5 km; supermarkt in Wolfach, 15 km. Markt in het dorp elke vrijdagochtend van 8 uur tot 12 uur.


[addtoany]

Locatie