Gegevens

Externe ID Db44d81986bf41810c8896d5ad8972390
Bedden 7
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vivaldi travel

Beschrijving

Deze vrijstaande historische boerehoeve uit 1717 staat op de heuvel en biedt een prachtig uitzicht. Je beschikt over een ruime, gemoedelijk ingerichte vakantiewoning op de 1e etage met eigen balkon; ook vanaf het balkon een prachtig vergezicht. Ideaal ook voor kinderen, ze hebben er heerlijk de ruimte en ook nog een speeltuintje met o.a. een speelhuisje met glijbaan. De boerderij is niet meer echt in gebruik, maar wel zijn er o.a. nog kippen, dus 's morgens in ieder geval verse eieren. Het dorpje Reichenbach ligt even ten oosten van Hornberg, midden in het Zwarte Woud. Leuke plaatsen in de buurt zijn o.a. Alpirsbach met beroemde bierbrouwerij; Triberg, bekend van de hoogste waterval van Duitsland en het bergstadje St. Georgen, bekend om haar astronomische klok. Je vindt grote, diepe valleien, zoals bv. Kinzig en Murg met schitterende bossen en vele watertjes. Een leuk uitstapje is misschien ook nog naar Freiburg, ca. 55 km.
Winterinfo  Volop winterse wandelingen. Langlaufen naast huis. Skiverhuur en het familieskigebiedje in St. Georgen, 7 km.
Afstanden  Restaurant 1 km; de bossen met fiets- en wandelpaden direct vanaf huis; fietsverhuur (E-bikes) en openluchtbad in Hornberg, 7 km; overdekt zwembad, minigolf en tennis in St. Georgen, 7 km; kegelen in Reichenbach, 1 km; paardrijden en zomerrodelen in Gutach, 12 km; golf in Königsfeld, 15 km; zomerlift en bergwandelingen in Feldberg, 40 km; vissen vlakbij huis aan Sagehof.
Boodschappen  Bakker, levensmiddelenwinkel en supermarkt in Hornberg, 7 km.
[addtoany]

Locatie