Gegevens

Externe ID D8a494c76e9c1068a2237dfbd2dd092e9
Dit vakantiehuis wordt aangeboden door:

Vakantieveluwe.com

Beschrijving

In de bosrijke omgeving van Voorthuizen op de Veluwe ligt chaletpark "De Vierjaargetijden" tegenover een 18-holes golfbaan.
Het park is dankzij zijn centrale ligging niet alleen makkelijk bereikbaar, maar biedt ruime mogelijkheden tot het maken van heerlijke wandelingen en fietstochten. Daar staat het natuurschoon rondom het park en in de directe omgeving garant voor.
Het chalet is comfortabel ingericht met een complete (open) keuken, ruime woonkamer en twee slaapkamers ( een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden). De badkamer heeft een douchecabine en een wastafel. Er is een heerlijke veranda aanwezig waar u goed tot rust kunt komen en van alle natuurgeluiden kunt genieten.Eventueel meegebrachte fietsen kunt u stallen in het schuurtje in de tuin. Ook is er voldoende tuinmeubilair aanwezig.
Op circa 3 kilometer afstand vindt u het prachtige dorp Voorthuizen, waar u de bekende winkels tegenkomt. Kortom “De Vierjaargetijden” biedt u alles voor een ontspannen vakantie in een zeer mooie omgeving! Wie de veelzijdigheid van de Veluwe kent, begrijpt zijn aantrekkingskracht. De Veluwe kent z'n ruige bossen, heidevelden en zandverstuivingen; de sportieve Veluwe aan de waterkant of de historische Veluwe in oude Zuiderzeestadjes en robuuste kastelen.
Directe omgeving:
Kies zelf uw route uit via het fietsknooppunten netwerk. Uitstekende mogelijkheden voor wandelingen. Vlakbij recreatieplas Zeumeren, met veel speelgelegenheden voor kinderen.Gezellige dorpjes in de omgeving zoals Garderen, Putten en Barneveld. Centraal gelegen in Nederland bij A1 Vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe, Apenheul, Kröller-Müller Museum, Dierenpark Amersfoort etc.
[addtoany]

Locatie